ورود به پنل کاربری

ثبت نام دوره جدید MBA بازار سرمایه مهر ماه 95

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۶/۱۰ |

مدیر مرکز آموزشهای آزاد و مجازی دانشگاه خوارزمی از ثبت نام دوره جدید MBA بازار سرمایه در شهریور ماه سالجاری خبر داد: علاقمندان، مدیران و صاحبان مشاغل بازار سرمایه با دارا بودن شرایط اعلام گردیده از سوی سازمان بورس واوراق بهادار می­توانند پس از ثبت نام و شرکت در آزمون ورودی و مصاحبه در این دوره حضور یابند. ایشان همچنین اظهار داشتند که امسال بعضی از سازمانها و کارگزاریها و صاحبان مشاغل بازار سرمایه گذراندن این دوره ها را برای مدیران و کارکنان خود ضروری دانسته که در همین راستا طی مذاکراتی با این مرکز اعلام حضور گروهی کارکنان خود را در این دوره­ها با رعایت شرایط خواستار شدند که دانشگاه نیز از این امر استقبال نمود.

بدیهی است که دانشگاه خوارزمی پیرو تفاهم نامه منعقده با سازمان بورس و اوراق بهادار مشارکتی با هیچ سازمان و نهادی در امر ثبت نام و برگزاری دوره­ ها ندارد، لیکن آمادگی خود را جهت برگزاری دوره­ ها برای سازمانها و نهادهای بازار سرمایه در صورت کسب شرایط لازم اعلام می نماید.

جهت ثبت نام در دوره MBA باراز سرمایه کلیک نمائید.

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 2247 بار   |   دفعات چاپ: 21 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر