ورود به پنل کاربری

آغاز به کار نهمین نمایشگاه بورس بانک و بیمه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۴/۲۲ |

این نمایشگاه که به عنوان بزرگترین رویداد ایران در زمینه بورس، بانک و بیمه که سالانه با حضور جمع کثیری از شرکتهای توانمند داخلی و خارجی در زمینه بورس، بانک و بیمه برپا می گردد، فرصت بسیار مغتنمی است تا شرکتهای فعال، دستاوردها و خدمات خود را در معرض بازدید دست‌اندرکاران و متخصصان این عرصه قرار دهند و با در نظر گرفتن روند تقاضای بازارها و سمت و سوی رشد این عرصه، فعالیتها و نوآوری های آتی خود را معرفی نمایند.

لذا به اطلاع کلیه علاقمندان و فعالان در این حوزه مهم و کلیدی می رساند نهمین دوره این نمایشگاه بین المللی در تاریخ 20 الی 23 تیر ماه 1395 در محل دائمی نمایشگاه بین المللی تهران برگزار می شود.در این راستا مرکز آموزش های آزاد و مجازی دانشگاه خوارزمی با رویکردی متفاوت در این نمایشگاه حضور فعالی دارد.با این امید که برگزاری این رویداد بزرگ با مشارکت کلیه دست اندرکاران، گامی رو به جلو در راستای اعتلاء و انعکاس هر چه بیشتر توانمندیهای  دانشگاه و شرکت های حاضر در داخل و حوزه بین الملل باشند.

لینک تارنمای نهمین نمایشگاه بورس بانک بیمه

نقشه سالن 38A

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 647 بار   |   دفعات چاپ: 18 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر