همایش آشنایی با دوره MBA بازار سرمایه برگزار گردید.

همایش آشنایی با دوره MBA بازار سرمایه با حضور مدیران دانشگاه و سازمان بورس و اوراق بهادار در تالار پیامبر اعظم(ص) دانشگاه برگزار گردید.

دراین همایش داوطلبان دوره MBA بازار سرمایه ضمن حضور در این نشست صمیمانه سوالات خود را در خصوص برگزاری این دوره مطرح کردند

و مسئولین مربوطه در سازمان بورس و اوراق بهادار و دانشگاه نیزدرپاسخ به سوالات مطروحه به تشریح مقررات و ضوابط حضور در دوره و همچنین

بیان مزایای این دوره از قبیل رعایت استانداردهای دانشگاهی و کیفیت علمی کلاسها وتاکید بر مهارت های حرفه ای و کاربردی در بازار سرمایه پرداختند.

قابل ذکر است به داوطلبان پس از پایان دوره دو ساله و دفاع ازپایان نامه، گواهی طی دوره توسط دانشگاه و چهار مدرک حرفه ای بازار سرمایه شامل:

اصول بازار سرمایه، مدیریت نهادهای بازار سرمایه، تحلیل گری بازار سرمایه و کارشناسی عرضه و پذیرش از سوی سازمان بورس به دانش آموختگان

اعطا می گردد.

جهت دریافت و تکمیل فرم ثبت نام آزمون ورودی اینجا کلیک نمایید