فراخوان ثبت نام دوره های آموزشی زبان های خارجی در مرکز آموزش های آزاد ومجازی

بسمه تعالی

مرکز آموزش های آزاد و مجازی ضمن تبریک حلول ماه مبارک رمضان به اطلاع دانشجویان عزیز می رساند ثبت نام و برگزاری دوره های آموزشی آزاد زبان های خارجی(انگلیسی- آلمانی-اسپانیایی-فرانسه)  این مرکز در تابستان 1395 به کیفیت زیر  می باشد:

کلاس ها در تهران و کرج برگزار میشوند

شروع ثبت نام از شنبه 1395/03/22 الی 1395/04/10

تاریخ آزمون های جامع نعیین سطح کتبی:

نوبت اول:        5-6 تیرماه

نوبت دوم:           12-13 تیرماه

تاریخ شروع کلاس ها :    1395/04/19 (بعد از ماه مبارک رمضان)

دانلود فرم ثبت نام دوره

کلاس های ترمیک 16 جلسه 90 دقیقه ای به صورت فشرده میباشد

کلاس های پکیج 50 جلسه 90 دقیقه ای با حداکثر ظرفیت 8 نفر میباشد

به همراه ارائه گواهی پایان دوره معتبر از دانشگاه از مرکز اصلی صدور این گواهینامه ها

دوره های ما به صورت

ترمیک-پکیج(بسته آموزشی)- و خصوصی میباشد که به منظور اطلاع از کیفیت هرکدام به لینک مرکز آموزش های آزاد در پورتال رسمی دانشگاه خوارزمی مراجعه نمایید

دوره های مذکور شامل تمام دوره های ترمیک آمادگی آزمون های داخلی و بین المللی- آمادگی آزمون زبان جامع فراگیر دکتری- دوره های مخصوص شاغلین و کارمندان و کارگاه های آموزشی ESP  میباشد.

لذا مرکز آموزش های آزاد و مجازی ضمن دعوت از تمامی متقاضیان دوره ها یادآوری مینماید که حتما اهداف آموزشی خود را از مجرای معتبر و مسیری که به ادامه دار بودن آن مطمئن هستند ادامه داده و و در راستای تامین نیازهای آموزشی همه فراگیران اعلام آمادگی میکند.

شروع ثبت نام دورهای مخصوص مهرماه از اواسط شهریور ماه 1395 میباشد.

محل ثبت نام :، دانشگاه خوارزمی،  طبقه همکف دانشکده ادبیات (کرج)، دفتر مرکز آموزش های آزاد و مجازی

تلفن تماس 09334194945

ایمیل: amoozesh.azad@khu.ac.ir