برگزاری دوره های مشترک مدیریت ارشد (MBA) و مدیریت عالی (DBA) کسب و کار در صنعت ساختمان

از آن جا که دانشگاه خوارزمی ارتباط با صنعت وآشنایی علمی و عملی با فضای کسب و کار و همچنین ایجاد فرصت های برتر اشتغال برای فارغ التحصیلان دانشگاهی را به عنوان یک هدف راهبردی، برای خود انتخاب نموده است و با توجه به اهمیت حوزه ساختمان و مسکن در اقتصاد کشور، این دانشگاه با همکاری مهندسین مشاور بارادکاما، نخستین مشاور تخصصی مدیریت کسب و کار در صنعت ساختمان ایران، اقدام به برگزاری دوره های  مشترک مدیریت ارشد (MBA) و مدیریت عالی (DBA) کسب و کار در صنعت ساختمان نموده است.

هدف از این برگزاری این دوره ها، آشنایی فارغ التحصیلان و فعالان رشته های مهندسی عمران و معماری با اصول حرفه ای مدیریت در این بخش مهم اقتصادی کشور می باشد. از فارغ التحصیلان دوره های MBA و DBA این رشته، انتظار می رود بتوانند آموخته های خود در این دوره را به صورت عملی و درآمدزا در کسب و کارهای خود به کارگرفته و باعث رشد و ارتقای سطح کاری خود گردند.

علاقمندان می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام از لینک های زیر اقدام نمایند:

www.baradkama.com/academy