آغاز به کار نهمین نمایشگاه بورس بانک و بیمه

اين نمايشگاه که به عنوان بزرگترين رويداد ايران در زمينه بورس، بانک و بيمه كه سالانه با حضور جمع كثيري از شركتهاي توانمند داخلي و خارجي در زمينه بورس، بانک و بيمه برپا مي گردد، فرصت بسيار مغتنمي است تا شركتهاي فعال، دستاوردها و خدمات خود را در معرض بازديد دست‌اندركاران و متخصصان اين عرصه قرار دهند و با در نظر گرفتن روند تقاضاي بازارها و سمت و سوي رشد اين عرصه، فعاليتها و نوآوري هاي آتي خود را معرفي نمايند.

لذا به اطلاع كليه علاقمندان و فعالان در اين حوزه مهم و كليدي مي رساند نهمين دوره اين نمايشگاه بين المللي در تاريخ 20 الي 23 تیر ماه 1395 در محل دائمي نمايشگاه بين المللي تهران برگزار می شود.در اين راستا مرکز آموزش های آزاد و مجازی دانشگاه خوارزمی با رويكردي متفاوت در این نمایشگاه حضور فعالی دارد.با اين اميد كه برگزاري اين رويداد بزرگ با مشاركت كليه دست اندركاران، گامي رو به جلو در راستاي اعتلاء و انعكاس هر چه بيشتر توانمنديهاي  دانشگاه و شرکت هاي حاضر در داخل و حوزه بين الملل باشند.

لینک تارنمای نهمین نمایشگاه بورس بانک بیمه

نقشه سالن 38A