اطلاعيه پذيرش دانش‌پذیر DBA , MBA

براي سال تحصيلي 1396-1395

(حضوري و غیرحضوری)

دانشگاه خوارزمي از ميان دانش‌آموختگان واجد شرايط، براي سال تحصيلي 96-95 در رشته‌های ذيل ، از طريق مصاحبه علمي دانش پذير می‌پذیرد.

1-   مديريت کسب‌وکار MBA  گرايش مديريت اجرايي

2-   مديريت عالي کسب‌وکار DBA گرايش مديريت استرات‍ژيك

3-   مديريت عالي کسب‌وکار DBA گرايش مهندسي و مديريت ساخت

شرايط عمومي :

1-     التزام به قانون اساسي کشور

2-     نداشتن ممنوعيت از تحصيل براساس قوانین موجود

مدارك لازم جهت ثبت‌نام در مصاحبه :

1-     تكميل فرم ثبت‌نام ( جهت دريافت فرم ثبت‌نام اينجا را كليك كنيد)

2-     واريز مبلغ سيصد هزار ريال (300/000ريال) به شماره‌حساب 201105129 بانك تجارت بنام درآمدهاي اختصاصي دانشگاه خوارزمي، جهت ثبت‌نام در مصاحبه

نكات مهم:

1-     هرگونه اطلاع‌رسانی به داوطلبان منحصراً از طريق پايگاه اينترنتي مركز آموزش‌های آزاد دانشگاه خوارزمي به نشاني elc.khu.ac.ir صورت می‌پذیرد. لذا به داوطلبان توصيه می‌شود به‌منظور اطلاع از زمان و مكان مصاحبه و يا هرگونه نكته لازم، اطلاعیه‌های مربوطه را از طريق اين سايت به‌طور منظم پيگيري نمايند.

2-     وجه دريافتي جهت مصاحبه به‌هیچ‌عنوان مسترد نخواهد شد. به فرم‌های ثبت نامي كه ناقص و يا پس از مهلت مقرر تكميل و ارسال‌شده باشد ترتيب اثر داده نخواهد شد.

3-     دانشگاه در رد يا قبول تقاضاي داوطلبان از اختيارات لازم برخوردار است.

4-     پذيرش نهايي داوطلبان پس از تائید صلاحيت علمي توسط دانشگاه صورت خواهد گرفت.

5-     تغيير رشته پس از قبولي و كسب پذيرش به‌هیچ‌عنوان امکان‌پذیر نخواهد بود.

شهريه و شرايط پرداخت:

1-     شهريه هر داوطلب براي شركت در دوره مديريت کسب‌وکار (MBA) قابل پرداخت در 4 قسط مساوي می‌باشد.

2-     شهريه هر داوطلب براي شركت در دوره مديريت عالي کسب‌وکار (DBA) قابل پرداخت در 5 قسط مساوي می‌باشد.

رويكرد و شیوه ارائه دوره :

با توجه به مخاطبان پیش‌بینی‌شده، رویکرد اصلی این دوره متمرکز بر مطالب کاربردی است. انتخاب اساتید بر مبنای پیشینه علمی قوی، آشنایی با تجارب بین‌المللی و تجارب کاربردی در سطح سازمان‌های کشور صورت گرفته است. همچنین، محتوای دوره به‌صورت ترکیبی از مطالب تئوریک، تجارب بین‌المللی، نمونه‌های موفق و ناموفق داخلی تدوین‌شده است.

شیوه اجرای دوره ترکیبی از کلاس درس، کارگاه آموزشی، میزگرد و سمینار خواهد بود. شرکت‌کنندگان موظف خواهند بود تا در پایان دوره، یک پایان‌نامه و یا رساله را که در مسیر اجرایی دوره به‌تدریج و با همکاری اساتید تکمیل خواهد شد، ارائه دهند.

تذكر: کلاس‌ها، به‌طورمعمول پنج‌شنبه‌ها و جمعه هر دو هفته یک‌بار برگزار می‌گردد. محل برگزاري كلاس داوطلبان شهرستان‌ها در صورت به حدنصاب رسيدن می‌تواند به صورت نیمه حضوری برگزار شود.

نحوه ثبت‌نام و ارسال مدارك:

1-     مهلت ارسال مدارك حداكثر تا 30 دی ماه سال 1395 از طريق سايت elc.khu.ac.ir خواهد بود.

2-     زمان و مكان برگزاري مصاحبه در موقع مقتضي از طريق پايگاه اينترنتي مركز آموزش‌های آزاد دانشگاه خوارزمي به اطلاع خواهد رسيد.

جهت كسب اطلاعات بيشتر فقط با شماره تلفن‌های 88970850-88983781-88936086-(021) تماس حاصل فرمایید.

مدیر مركز آموزش‌های آزاد و مجازي

دانشگاه خوارزمي